Holland Flowers Festival geopend

  1. stuur door
  2. bedankt

Holland Flowers Festival geopend

Op dinsdag 21 februari is de 79e editie van het Holland Flowers Festival geopend.
Na jaren van afwezigheid, vindt het evenement weer plaats in Bovenkarspel. Het thema dit jaar is India; een opkomende markt voor de bloembollensector. In dat verband werd de ambassadrice van India, Ms. Bhaswati Mukherjee, uitgenodigd om het evenement te openen. Voorafgaand aan de opening werd de ambassadrice ontvangen door Burgemeester Goldschmeding.

Burgemeester Goldschmeding sprak de ambassadrice toe en gaf aan het een grote te eer te vinden om haar te mogen verwelkomen. In haar toespraak vertelde ze over de agrarische situatie in Stede Broec. Lees verder

Het Holland Flowers Festival
Het Holland Flowers festival duurt tot en met zondag 26 februari 2012 en vindt plaats in de CNB-hallen in Bovenkarspel. Naast de prachtige bloementuin, de marktbroeishow, de Agri-Business Beurs én gezellige lifestylebeurs kunt u ook deelnemen aan creatieve workshops.

Parkeren
Met de auto kunt u gratis parkeren op het Enkhuizer Zand, volg vanaf de Westfrisiaweg of de Provincialeweg de borden Holland Flowers Festival/Sprookjesland. Vanaf deze parkeerplaats rijden gratis pendelbussen voor de bezoekers. U kunt voor de deur van het Festival uitstappen. Adres: Kooizandweg 1, 1601 LK Enkhuizen


Burgemeester Marian Goldschmeding, ambassadrice Bhaswati Mukherjee en voorzitter Wim Boon. Burgemeester Marian Goldschmeding, ambassadrice Bhaswati Mukherjee en voorzitter Wim Boon.