Verbouwing Postkantoor: afwerking in volle gang

  1. stuur door
  2. bedankt

Verbouwing Postkantoor: afwerking in volle gang

De aannemer is gestart met de afwerkingen van de verbouwing van Het Postkantoor.
Het schilderwerk, de wandafwerkingen, plafonds en de betimmeringen beginnen vorm te krijgen. Hierna volgen o.a. de trappen en de lift; hiervoor is echter stroom benodigd die hopelijk na volgende week door de Nuon zal worden geleverd. In het ontwerp is rekening gehouden met leuke details die verwijzen naar de voormalige functie van het gebouw zoals de afbeelding van een oude postzegel op een wandtegel (zie foto).
Daarnaast begint de langverwachte theaterzaal vorm te krijgen, die met het plaatsen van een heuse mobiele tribune ( gemaakt in Engeland) zijn bouwkundige afwerking krijgt. Rode gordijnen maken de ‘theateruitstraling’ compleet.

Aan de trouwzaal wordt ook hard gewerkt. Het Postkantoor wordt een officiële trouwlocatie, maar dit is nog niet vastgesteld. U kunt wel alvast contact opnemen met de afdeling Burgerzaken (510243) om een reservering door te geven.

Verder zijn ook de voorbereidingen voor de buitenwerkzaamheden – het straatwerk, de verlichting en het groen- gestart; hierbij is het te hopen dat het een beetje goed voorjaar wordt zodat deze werkzaamheden ook voorspoedig kunnen worden uitgevoerd.

Op 1 september is de feestelijke openingsdag, waar we samen met de Stichting Welzijn Stede Broec en ’t Stadsplein invulling aan geven. Hier leest u later meer over.

Kijk voor meer foto's op Fotoboek Postkantoor