Website multifunctioneel centrum Het Postkantoor online

  1. stuur door
  2. bedankt

Website multifunctioneel centrum Het Postkantoor online

Op 1 september zal Het Postkantoor zijn deuren openen. De website waarop u alle informatie over de activiteiten in Het Postkantoor kunt vinden is nu online.
Het voormalige postkantoor op Hoofdstraat 19 in Bovenkarspel is verbouwd tot een multicultureel centrum. Op www.hetpostkantoor.info kunt u de programmering van muziek, theater en cabaret bekijken en voorstellingen reserveren. Ook vindt u er informatie over alle andere mogelijkheden die het multifunctionele centrum biedt.

Flyers met reserveringsformulier

Tijdens de pinksterjaarmarkt heeft Stichting Welzijn Stede Broec flyers uitgedeeld waarop een aantal hoogtepunten uit het programma vermeld staan. Het reserveringsformulier dat hier aan vast zit, kunt u tot 1 september inleveren bij Stichting Welzijn in de bibliotheek, daarna kunt u terecht bij de balie van Het Postkantoor.

Organisatie en medewerkers

De organisatie van Hét Postkantoor is in handen van een klein team. Het team bestaat uit Karen Houwen, algemeen manager, Johan Buisman, beheerder en programmeur Adriaan Bruin.

Johan heeft na een carrière als coördinator bij filmhuis Rialto in Amsterdam de stap gezet naar Stede Broec. Johan is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de contacten met de vele vrijwilligers, artiesten, bezoekers en andere organisaties die gebruik maken van de locatie.

Adriaan is als freelance programmeur betrokken bij hét Postkantoor.

Het bestuur van Hét Postkantoor bestaat uit vrijwillige bestuursleden:
- De heer Vincent Reus, voorzitter
- De heer Patrick Eppink, penningmeester