16 mei: Een college over AD(H)D bij volwassenen

14 mei 2019

GGZ Noord-Holland-Noord verzorgt op donderdag 16 mei in samenwerking met de gemeente Enkhuizen een college AD(H)D bij volwassenen. Tijdens het college krijgen deelnemers veel informatie en antwoord op vragen over AD(H)D. Daarnaast is ruim gelegenheid om zelf vragen te stellen.

Sprekers
Remco Boerman is sinds 2007 werkzaam als verpleegkundig specialist GGZ en sinds 2017 werkzaam als regiebehandelaar binnen Amici. Hij is gespecialiseerd in AD(H)D, legt uit wat het is, hoe je er mee om kan gaan en welke behandelingen er mogelijk zijn. Ervaringsdeskundige Denise weet van kinds af aan dat ze AD(H)D heeft en komt de effecten daarvan gedurende haar leven steeds weer tegen. Een gebrek aan overzicht, planning, tijdsbesef, moeite met sociale contacten en een te veel aan prikkels en emoties, maar gelukkig ook veel doorzettingsvermogen, ambities, dromen en creativiteit.

Aanmelden en locatie
De colleges zijn bedoeld voor alle geïnteresseerden. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen met klachten, familieleden en naastbetrokkenen of cliënten zijn, maar ook mensen die vanuit hun professie of opleiding geïnteresseerd zijn in het onderwerp.
De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.30 uur en vindt plaats in het Wijkcentrum De Bonte Veer, Wielewaal 1 in Enkhuizen. Deelname is € 3,-. Aanmelden is gewenst en kan via de receptie van GGZ Noord-Holland-Noord, vragen naar locatie Hoorn, telefoon: 088-6565010.