Terug naar het overzicht

Bijeenkomst woonwensen

Dit nieuwsbericht is verlopen.

De gemeente Stede Broec houdt samen met de andere West-Friese gemeenten een onderzoek naar passende woonvormen voor ouderen. Op woensdag 10 november en donderdag 11 november kunnen inwoners van ongeveer 65 tot 75 jaar meepraten over hun wensen voor een woning en de voorzieningen in Stede Broec.

De komende jaren groeit de groep ouderen in Stede Broec. De gemeente wil daar graag op inspelen en doet daarom mee aan het onderzoek. Wij gaan graag in gesprek met mensen van ongeveer 65 tot 75 jaar over hun woonwensen. Wanneer is een woning passend? Welke voorzieningen in de woning zijn noodzakelijk en welke voorzieningen in de buurt zijn wenselijk?

Om deze vragen te beantwoorden gaat de gemeente met inwoners in gesprek over hun wensen voor een woning en de voorzieningen in de gemeente Stede Broec. De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • woensdag 10 november van 14:00 – 16:00 in café De Paus  (Lutjebroek)
  • donderdag 11 november van 10:00 – 12:00 in Het Postkantoor (Bovenkarspel)

Aanmelden
Bent u tussen de 65 en 75 jaar en wilt u graag meepraten over passende woonvormen voor ouderen? Meld u dan aan voor een van de bijeenkomsten. Per bijeenkomst is er ruimte voor 10-15 personen. U kunt zich aanmelden bij Norbert Broenink van onderzoeksbureau Advies-BRON per e-mail aan onderzoek@advies-bron.nl of telefonisch via 06-30313377.

Geef aan:

•           de datum van de bijeenkomst

•           uw naam, straat en telefoonnummer.