Koninklijke Onderscheiding voor echtpaar de Boer

20 maart 2017

Op zaterdag 18 maart ontvingen Anneke en George de Boer een Koninklijke Onderscheiding voor hun jarenlange diverse werkzaamheden bij TC het Grootslag. De tennisclub bestaat 40 jaar en vanaf het begin zetten de heer en mevrouw de Boer zich belangeloos, motiverend en inspirerend in voor de club.

Verdiensten mevrouw de Boer
Mevrouw Anneke de Boer is sinds 1976 bestuurs- en commissielid van tennisclub TC het Grootslag waar zij in verschillende commissies en als penningmeester actief is geweest. Daarnaast is mevrouw de Boer ook sinds 2003 voorzitter van de bloemschikcommissie van Groei en Bloei Enkhuizen e.o.

Verdiensten de heer de Boer
De heer George de Boer zet zich al sinds 1975 als voorzitter in voor de tennisclub. Onder zijn leiding werd het tennispark van de vereniging uitgebreid en optimaal geƫxploiteerd. Gerealiseerd werden onder meer enige uitbreidingen van het aantal tennisbanen, de aanleg van een sproei installatie voor de gravelbanen en de realisatie en opening van het nieuwe clubgebouw. Ook werden tal van voorzieningen op het tennispark gerealiseerd waaronder kunstgrasbanen en een oefenkooi. De heer de Boer zet zich 20 uur per week in voor de club.