Mantelzorgers in het zonnetje

5 oktober 2018

Mantelzorgers zijn onmisbaar. Daarom wil de gemeente Stede Broec ook dit jaar weer alle mantelzorgers in het zonnetje zetten. Het langdurig en intensief zorgen voor een naaste moet namelijk beloond worden.

Uitnodiging mantelzorgmiddag
Zorgt u regelmatig voor een familielid, kennis of buurman? Dan willen wij u bedanken door u uit te nodigen voor een speciale mantelzorgmiddag. U bent van harte welkom donderdag 1 november van 13.30 tot 16.00 uur bij Hét Postkantoor in Bovenkarspel. De deuren gaan om 13.15 uur voor u open. Deze middag kunt u even ontspannen. Ook heeft u tijd om met andere mantelzorgers te praten en ervaringen uit te wisselen.

Geregistreerd?
Wij nodigen automatisch alle – bij ons - geregistreerde mantelzorgers uit. Bent u wel mantelzorger, maar nog niet bij ons geregistreerd? Registreert u zich dan snel en gemakkelijk via www.stedebroec.nl/mantelzorg. Dan kunt u gelijk doorgeven of u ook komt.

Aanmelden
Om zeker te zijn van een plekje is het nodig om u voor deze middag aan te melden via het aanmeldformulier. Voor alle aanmeldingen tot en met 25 oktober reserveren we een plaats. Als geregistreerd mantelzorgers krijgt u ook een VVV-bon. Kunt u deze dag niet komen, maar wilt u wel een VVV bon ontvangen? Meldt u zich dan online af en wij zorgen dat u de VVV bon thuisgestuurd krijgt.

Zorg overnemen
Wilt u wel komen, maar kunt u niet weg? De zorg voor uw naaste kunnen we tijdens deze middag over laten nemen door professionals. Geïnteresseerd? Geef dit dan ook aan op het aanmeldformulier.