Terug naar het overzicht

Netwerksessie voor ondernemers: Inkoop versus Verkoop

Aanbesteden vraagt veel, maar biedt ook kansen! De beste resultaten worden behaald als aanbestedende diensten en ondernemers goed samenwerken. Daarvoor moeten ze elkaar begrijpen, waarderen en vertrouwen. Samenwerken is immers een duet en geen duel. Inkopers en verkopers beleven aanbestedingen ieder op hun eigen manier. Door deze ervaringen te delen, krijg je meer inzicht in elkaars belangen. En dit kan bijdragen aan betere aanbestedingen.

Op 27 september houdt PIANOo, het expertisecentrum voor beter aanbesteden, in Schagen een netwerkbijeenkomst die ook voor ondernemers uit onze gemeente zeer interessant is. Onder het genot van een lunch gaan de inkopers en verkopers de dialoog aan. Onder vooraf gedeelde stellingen worden ervaringen uitgewisseld, met als doel elkaars belangen beter te begrijpen en de samenwerking te bevorderen. Tips die hieruit volgen, worden gedeeld op de online kanalen van de regio.

De bijeenkomst is dinsdag 27 september van 11.30 tot 14.45 uur in Hotel Marktstad aan de Hofstraat 8 in Schagen. Vanaf Station Schagen is het 6 minuten lopen. De ingang van het hotel bevindt zich in aan de achterzijde van het hotel.

Programma:

  • 11:30 – 12:00 uur Inloop
  • 12.00 – 12.30 uur Welkomstwoord
  • 12:30 – 14:30 uur Lunch en gesprekken aan de hand van stellingen met roulerende gesprekspartners
  • 14.30 – 14.35 uur Slotwoord

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van PIANOo, Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.