Toegankelijkheid

Wij willen graag dat onze website toegankelijk is voor alle doelgroepen: jong of oud, vitaal of met een beperking, hoog of laag opgeleid, digitaal vaardig of minder digitaal vaardig. We voldoen nog niet volledig aan alle toegankelijkheidseisen. In januari 2022 is het laatste onderzoek geweest.

U kunt de toegankelijkheidsverklaring van de website vinden in het landelijke register van toegankelijkheidsverklaringen.

Deze toegankelijkheidsverklaring is aangepast op 28 september 2022.

Overige websites

Sommige organisaties bieden op hun website diensten aan vanuit de gemeente. Of zij geven informatie over deze diensten. Van deze websites zijn wij geen (juridisch) eigenaar. Hoewel wij geen zeggenschap hebben in het digitaal toegankelijk maken van deze websites, voeren wij wel het gesprek met deze organisaties over het belang van digitale toegankelijkheid en de noodzaak tot het digitaal toegankelijk maken van de website en de geplaatste informatie.

Wij helpen u graag!

Heeft u problemen met het vinden van informatie op de website of loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken dan naar een passende oplossing, zodat u toegang heeft tot de informatie.