Terug naar het overzicht

Plantestafette in Grootebroek

Op vrijdagmiddag 11 november vanaf 13.00 uur zijn inwoners van Stede Broec van harte uitgenodigd voor de GroenSpoor Plantestafette, startend bij Vonk Grootebroek, voorheen Clusius College.

Leerlingen en bewoners kunnen nieuwe struiken en oeverplanten zetten langs het wandelpad rond de Platanenlaan, om het pad aantrekkelijker te maken voor mens en dier. Deze actie is onderdeel van de 3e GroenSpoor Plantestafette waarin negen gemeenten samen met hun inwoners, scholen, bedrijven en verenigingen werken aan meer biodiversiteit en een mooie omgeving. Als alles klaar is, wordt het estafettestokje doorgegeven aan de volgende gemeente die meedoet aan de plantestafette

Aanmelden
Uw aanmelding voor de plantdag op 11 november is welkom op www.degroenegreiger.nl. Daarmee zorgt organisator De Groene Reiger voor voldoende koffie en koek. Neem vooral uw eigen tuinhandschoenen mee. Na afloop krijgen alle deelnemers een attentie mee naar huis om ook thuis te genieten van een kleurig uitzicht en insecten en vogels te voeden in het voorjaar. Aan de plantestafette in Groottebroek kunnen maximaal 30 mensen deelnemen, dus wees er snel bij!