Terug naar het overzicht

Wethouder Nico Slagter bezoekt IMS Medical

Afgelopen week vond de jaarlijkse Ondernemingsverkiezing Noord-Holland plaats. De gemeente Stede Broec heeft IMS Medical genomineerd voor deze verkiezing omdat het een innovatief bedrijf is dat oplossingen voor de zorgsector bedenkt en ontwikkelt om de werkdruk in de zorg te verlagen. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een elektronische pillenvermaler Severo ontwikkeld. Deze maalt pillen in enkele seconden zonder fysieke stress met minder risico op kruisbestuiving. Ook heeft dit bedrijf een elektrische bedmover bedacht dat ervoor zorgt dat medewerkers in de zorg zonder al te veel inspanning bedden kunnen verplaatsen.

IMS Medical is bij de laatste tien geëindigd. ‘’De nominatie zelf is al een prestatie op zich’’ aldus wethouder Nico Slagter. Wij zijn hier als gemeente bijzonder trots op. Wethouder Nico Slagter bracht daarom een bezoek aan het bedrijf, dat in het teken stond van de ondernemingsverkiezing en goed ondernemerschap.

Over de ondernemingsverkiezing

De Ondernemingsverkiezing is een breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemers in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland. Tijdens de finaleavond waren er 33 definitieve finalisten die strijden om de titel: Beste Onderneming Noord-Holland.