Terug naar het overzicht

5 redenen om vanaf vandaag circulair te handelen

In de Week van de Circulaire Economie krijgen ondernemers met circulaire ambities een duwtje in de rug. Ben je benieuwd naar hergebruik van bedrijfskleding, actief in de sloop- en bouwwereld of infrastructuur/GWW, of wil je geïnspireerd raken als circulaire leider? Met deze 5 workshops komt een duurzame en gezonde bedrijfstoekomst weer een stap dichterbij.

Leer, ervaar, denk en doe mee! Ontdek hoe je bedrijfskleding kan recyclen en circulair kan maken, met natuurlijke producten (biobased) kan bouwen, bruikbare materialen uit slooppanden kan oogsten en het voortouw kan nemen in nieuwe circulaire ontwikkelingen. In de workshops kom je in contact met gelijkgestemden en word je meegenomen in wat je vandaag, morgen en overmorgen al circulair kan doen.

Programma:

  • 12 maart: workshop Biobased & Circulair Bouwen

(locatie: GP Groot in Alkmaar; kijk hier voor meer informatie en aanmelden)

  • 13 maart: workshop Circulair Textiel in het Bedrijfsleven

(locatie: GP Groot in Alkmaar; kijk hier voor meer informatie en aanmelden)

  • 14 maart: workshop Circulaire Infra/GWW

(locatie: Omgevingsdienst NHN in Hoorn; aanmelden via info@circulairwestfriesland.nl )

  • 15 maart: inspiratiebijeenkomst Circular Leadership in VR

(locatie: Theater De Vest in Alkmaar; kijk hier voor meer informatie en aanmelden. Wij nodigen je bij deze graag uit om deel te nemen)

  • 18 maart: workshop Circulair Slopen

(locatie: gemeentehuis Medemblik in Wognum; aanmelden via info@circulairwestfriesland.nl)

Deze workshops in de Week van de Circulaire Economie worden georganiseerd door Circulair Westfriesland, GP Groot, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en gemeenten Alkmaar, BUCH, Hollands Kroon en Dijk en Waard.