Terug naar het overzicht

Doe mee aan de zomerse fotowedstrijd van het HHNK

Leg uw moment vast, upload de foto en maak kans op spetterende prijzen.

Hoe beleef jij het Noord-Hollandse water? ’s Zomers hebben veel mensen plezier op en in de Noord-Hollandse sloten, grachten en meren. Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) vraagt inwoners om deze momenten met de camera vast te leggen en mee te doen aan de fotowedstrijd via www.fotowedstrijdHHNK.nl. Deelnemers maken kans op spetterende prijzen.

Doe mee of stem op de mooiste foto

Meedoen aan de zomerse fotowedstrijd kan tot en met 31 augustus via de website www.fotowedstrijdHHNK.nl en is heel makkelijk.

Stap 1: Maak een mooie foto van een persoon, van uzelf of iemand anders, in of op het water. 
Stap 2: Upload uw foto op de website, vertel waar het is en hoe u of diegene op de foto op dat moment genoot van het water. 

Op de website vindt u de voorwaarden en kan er ook gestemd worden op de mooiste foto. Verzamel met uw foto zo veel mogelijk stemmen, dit telt namelijk voor 25% mee in de eindscore. Het juryoordeel telt voor 75% mee. Voor de top 6 zijn er ‘spetterende’ prijzen zoals een windsurfles, varen met een fluisterbootje en waterskiën.

Beleef het water

We suppen, varen en zwemmen in de zomer wat af. De 15 rioolwaterzuiveringsinstallaties van het HHNK zuiveren al het vieze water uit uw toilet, wasbak of douche waarna het weer schoner de sloten in stroomt. HHNK wil inwoners daar deze zomer bewust van maken met onder meer deze fotowedstrijd. Een paar tips voor schoner water:

  • spoel alleen de 3 p’s door het toilet (poep, plas en wc-papier)
  • ruim zwerfvuil op zodat het niet in de sloot belandt

Meer informatie over de campagne en wat u nog meer zelf kan doen voor schoner water vindt u op www.veiligschoonvoldoende.nl.