Terug naar het overzicht

Doortrappen: Driewiel Ontdekweek

In september organiseert Team Sportservice West-Friesland in samenwerking met lokale fietsspecialisten en Team Sport Hoorn de Doortrappen Driewiel Ontdekweek. Van 15 t/m 23 september kan iedereen die geïnteresseerd is in driewielers terecht bij fietsspecialisten om informatie in te winnen en te ervaren wat een driewieler is. Bent u er ook bij?

Ontdekweek

De driewiel ontdekweek is voor iedereen die niet (meer) op een tweewieler kan of durft te fietsen en toch graag zelfstandig wil fietsen. Bij deelnemende fietsspecialisten kunt u in deze periode makkelijk informatie inwinnen, een proefrit aanvragen en de verschillende soorten driewielers bekijken. De overstap van tweewieler naar driewieler is niet voor iedereen een makkelijke keuze. Maar wel het proberen waard! Bij een driewieler hoeft u zelf niet het evenwicht te bewaren vanwege de extra wielen die de fiets heeft. Zo kunt u toch nog lekker met de fiets op pad.

Deelnemende fietsspecialisten

Verschillende fietsspecialisten doen mee aan de ontdekweek. Een overzicht hiervan vindt u op op de website van Team Sportservice West-Friesland en op doortrappen.nl.

Meer informatie

Vanuit WMO kan in slechts enkele, speciale situaties een driewielfiets aangevraagd worden in bruikleen. Dit is echt maatwerk, want er moet onder andere een vervoersnoodzaak zijn en een driewielfiets moet ook noodzakelijk zijn voor deelname aan de maatschappij. Wilt u hier meer informatie over? Of over de Doortrappen Driewiel Ontdekweek? Neem dan contact op met Paul Molenaar via pmolenaar@teamsportservice.nl