Terug naar het overzicht

Expositie Ankie van Lier verlengd

Foto: Harrie Kusters

In de hal van het gemeentehuis kunt u het werk bewonderen van Ankie van Lier. De tentoonstelling is verlengd tot en met 23 juli. Tijdens de openingstijden bent u van harte welkom.

Ankie van Lier stelt zich voor:
‘Als Brabantse woon ik met mijn gezin sinds 2007 met veel plezier in Wervershoof. Heel fijn dat ik mijn atelier aan huis heb, waar ik als portretschilder portretten in opdracht maak en vrijwel dagelijks les geef in het werken met soft pastelkrijt. Ik heb altijd een fascinatie gehad voor het maken van portretten. Het blijft bijzonder om vanuit een blanco ondergrond een mens met karakter en gevoel tevoorschijn te zien komen. Soft pastelkrijt is mijn favoriete medium. Dit houdt het midden tussen tekenen en schilderen. Je hebt direct contact met het medium zonder tussenkomst van penselen en de kleuren zijn prachtig.
Mocht u interesse hebben om een portret te laten maken of zelf met soft pastels aan de slag willen dan nodig ik u uit om een bezoekje te brengen om een indruk te krijgen van mijn werk. Meer info vindt u ook
op mijn website www.ankievanlier.nl, of neem direct contact met me op via 06 194 209 92. Graag tot ziens.’