Terug naar het overzicht

Gluren bij (nog niet) duurzame buren - advies van een adviseur

Zijn zonnepanelen op mijn huis nog wel rendabel? Waar moet ik beginnen bij het isoleren van mijn woning? Welke warmtepomp past het best bij mijn woonsituatie? En hoe bespaar ik slim energie? In Gluren bij Duurzame Buren – een initiatief van de zeven Westfriese gemeenten – krijgt u met filmpjes een kijkje in huis bij mensen die tegen dezelfde vragen aanlopen. Zij kijken hoe ze hun huis klaar kunnen maken voor de toekomst.

Themaweken

In drie themaweken komen verschillende onderwerpen en woningen aan bod. De eerste themaweek staat in het teken van energie opwekken. Hier nemen we een kijkje bij de woning van Bas. Hij vraagt zich af het nog zin heeft om zonnepanelen op zijn dak te leggen. En hoe zit het dan met terugleverkosten en het einde van de saldering? Een adviseur van het Duurzaam Bouwloket gaat al zijn vragen (en ook uw vragen!) beantwoorden. Kijk op woensdag 26 juni om 20:00 naar onze live uitzending vanuit Venhuizen. Meld je hier aan: aanmelden gluren bij duurzame buren.

Duurzame vragen?

Op vrijdag 28 juni kunt terecht bij een van onze ‘energiebespaarlocaties’ waar een adviseur/coach klaarstaat om al uw duurzame vragen te beantwoorden.

10.00-12.00 uur: Karwei, Enkhuizen.
14.00-16.00 uur: Wijkcentrum de Zaagtand in Hoorn.