Terug naar het overzicht

Inloopbijeenkomst Nijevoert

Wat voor wijk wordt Nijevoert? Wie kan er straks wonen?  Op 3 juni is er een inloopbijeenkomst over deze nieuwe wijk. Inwoners en andere belangstellenden zijn van harte welkom!

Op de bijeenkomst wordt informatie gegeven over de eerste ideeën voor inrichting van deze nieuwe wijk. Over wonen, verkeer & parkeren, spelen & bewegen en water & groen. We horen ook graag wat u van de plannen vindt.

Wanneer en waar?

Maandag 3 juni 2024
Inloop tussen 18.30 en 20.30 uur
Vereenigingsgebouw ‘de Tuf’, Hoofdstraat 206 in Bovenkarspel

Waar staan we nu?

Op dit moment werken de ontwikkelaars aan een stedenbouwkundige visie en plan voor het gebied. Hierin staat waar de huizen, het groen, water, straten en pleinen komen. En hoe we Nijevoert klimaat-adaptief en toekomstbestendig aanleggen.

Uw mening is waardevol

Er zijn verschillende manieren waarop u kunt meedenken. U kunt een reactieformulier invullen en inleveren tijdens of na de bijeenkomst. Ook online kunt u reageren: van 3 tot 16 juni staat er een vragenlijst op www.nijevoert.nl die u kunt invullen. Dus ook als u er op 3 juni niet bij kunt zijn, kunt u uw mening geven.

Over Nijevoert (Florapark-Westeinde)

Nijevoert wordt een woonwijk met ongeveer 950 huizen, tussen het oude dorpslint van Stede Broec, de polder en Enkhuizen. Scholtens Groep, VORM en BPD werken samen aan de ontwikkeling van Nijevoert.

Meer informatie over Nijevoert vindt u ook op onze website: samen.stedebroec.nl.