Terug naar het overzicht

Inloopmiddag 'Zorgzame buurt'

De Seniorenraad Stede Broec organiseert, naast themamiddagen en cursussen, ook elke laatste donderdag van de maand een inloopmiddag voor senioren in gebouw Pampus.

Diverse zorgprofessionals hebben reeds een presentatie gegeven over hun werkzaamheden.

Deze keer hebben we Anne-Marije van der Ploeg bereid gevonden om ons te informeren over haar functie als wijkondersteuner Zorgzame Buurt.

Als wijkondersteuner Zorgzame Buurt kijk ik naar hoe wij meer verbinding kunnen creëren tussen bewoners van Stede Broec.

Voor nu richt ik mij op de wijken onder de Spoorlijn, plan Zuid. Met de nieuwe Buurtkamer in Princenhof bereiken wij al veel bewoners die graag met elkaar een kop koffie drinken, een spelletje spelen of samen een warme gezonde maaltijd bereiden en eten met elkaar.

Samen met u kijk ik graag naar de wensen van jullie wijk. Waarbij wij ons richten op verbinding en een helpende hand. Terug naar vroeger noemen wij dat ook wel eens, waar je als buren aandacht voor elkaar had en wist wat er speelde in de huizen om je heen.

Is er behoefte aan een gezamenlijke moestuin, beweegactiviteiten, koffiemomenten of is samen koken en eten een wens? Het kan allemaal.”

Wanneer       : Donderdag 29 februari 2024

Tijd              : Aanvang 14.00 uur tot 16.00 uur

Waar            : Gebouw Pampus, Zuiderdijk 3 (bij de Kolk) te Bovenkarspel.

Parkeren      : Op het parkeerterrein van het Nassaupark (bij de ijsbaan).

U bent van harte welkom !!!

De koffie/thee is gratis en u hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

Meer informatie:

Ria Smit – Kaagman : tel.: 0228 – 525607

Inge van Basten – Winkler : tel.: 0228-515283