Terug naar het overzicht

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen bij de SED

Onze deuren gaan open! Altijd al nieuwsgierig geweest naar het reilen en zeilen in een gemeentehuis? Grijp nu je kans want de SED organisatie doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen op 21 maart.

Buiten laten onze collega’s van de buitendienst zien met wat voor machines zij werken. We vertellen onder andere over hoe we cybercrime aanpakken en u kunt het team van Openbare Orde en Veiligheid helpen met het oplossen van een duistere zaak. Ontdek ons prachtige gemeentehuis en breng een bezoek aan het torentje, waar u een adembenemend uitzicht hebt over Drechterland.

Maar dat is nog niet alles! Wist u dat wij heel veel vakgebieden onder één dak hebben? We staan klaar om onze ervaringen te delen, variërend van het besturen van zware machines, het in kaart brengen van de verschillende leef- en werkgebieden tot het werken voor privacy.

Aanmelden

Alles is gratis toegankelijk, aanmelden kan via https://www.kbbbd.nl/bedrijf/sed-organisatie/

Er zijn twee mogelijkheden:

  • Tijdstip 1: 15:00 tot 17.00 uur
  • Tijdstip 2: 18.30 tot 20.30 uur

Het event wordt georganiseerd vanuit de drie gemeenten en vindt dit jaar plaats in het gemeentehuis van Drechterland, gevestigd: Raadhuisplein 1 in Hoogkarspel. Voor een hapje en drankje zorgen we ook.