Terug naar het overzicht

Ons Stede Broec: op de rit

Maakt u zich zorgen om iemand in uw omgeving? Ziet u wel eens een vervuild of verwaarloosd huis? Soms lukt het iemand niet om zijn of haar leven op orde te houden. Er ontstaan problemen op verschillende leefgebieden. Mensen kunnen hierdoor in de war raken en niet meer in staat zijn goed voor zichzelf en hun omgeving te zorgen. Er ontstaan zorgen of er wordt overlast veroorzaakt.

Als buur, familielid, vriend, kennis of professional kunt u Ons Stede Broec bellen voor hulp en advies.

Hoe werkt het?

Na een (aan)melding neemt Ons Stede Broec eerst contact op met de melder om een inschatting van de situatie te maken. Eventueel wordt contact gelegd met de zorginstelling waar iemand bekend is (geweest). Het bezoek vindt plaats in de eigen woon- en leefomgeving. Hierdoor is er direct een beeld van de problemen. Afhankelijk van het verhaal en de behoefte van de persoon zelf, is er begeleiden van Ons Stede Broec naar passende hulpverlening of wordt een beroep gedaan op bestaande hulp/netwerk.

Zorgen melden

Heeft u zorgen om iemand in uw omgeving? Neem dan contact op met Ons Stede Broec via telefoon 0228-511528 of via Whats app 06 83000169. Of kijk op de website www.onsstedebroec.nl voor meer informatie. U kunt tijdens kantoortijden ook binnenlopen op de locatie van Ons Stede Broec aan de Stationslaan 2 in Bovenkarspel. Aan de hulpverlening zijn geen kosten verbonden en een verwijsbrief is niet nodig.