Terug naar het overzicht

Weet u uw waarden?

Gratis metingen bloeddruk, cholesterol en bloedsuikerspiegel bij u in de buurt!

Iedereen in Stede Broec kan gratis de bloeddruk, cholesterol en bloedsuiker laten meten op het Hartstichting checkpunt in Grootebroek. Dit kan op vrijdag 21 juni van 11.00 tot 16.00 uur in Dorpshuis de Stek, Op den Hoef 36 in Grootebroek. Aanmelden is niet nodig: u kunt gewoon binnenstappen. Deze gezondheidsmetingen worden u gratis aangeboden door de Hartstichting en Ons Stede Broec.

Ga voor een gezond hart

Een hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol of een te hoge bloedsuikerspiegel vergroot het risico op hart- en vaatziekten zoals een hartaanval of een beroerte. Als u zo’n verhoging op tijd ontdekt, kunt u die vaak nog verlagen door gezonder te gaan leven. Op het Hartstichting checkpunt kunt u uw waarden laten meten en krijgt u direct advies dat bij uw waarden past. Zodat u weet wat u kunt doen om uw hart zo gezond mogelijk te houden.

Voor veertigers en vijftigers

Dit checkpunt is voor mensen van 40 tot 60 jaar. Bent u jonger dan 40 of ouder dan 60? Ook dan kunt u het checkpunt bezoeken, maar dan zijn sommige adviezen die u op het checkpunt krijgt misschien minder geschikt voor u.