Terug naar het overzicht

Wegwerkzaamheden in juli

De komende periode vinden er verschillende wegwerkzaamheden plaats in de gemeente. Het verkeer wordt omgeleid. De omleidingsroutes staan aangegeven met borden.

Van 1 juli tot en met 4 juli en van 28 juli tot en met 6 augustus is een deel van de Raadhuislaan afgesloten. Het gaat om het stuk tussen de Molenbuurt en de Pieter Noordelooslaan. Fietsers en voetgangers kunnen langs de werkzaamheden. Er vinden werkzaamheden plaats aan kabels en leidingen.

Van 1 juli tot en met 26 juli is de Platanenlaan in Grootebroek afgesloten tussen nummers 56 en 42 en tussen 56 en 26. Er vinden rioleringswerkzaamheden plaats. Fietsers en voetgangers kunnen langs de werkzaamheden. De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 16.00 uur.

Op 3 juli is de Bakkerstraat tussen nummer 89 en de kruising met de Florasingel en Broekerhavenweg afgesloten van 07.00 tot 16.00 uur. Er vinden werkzaamheden plaats aan kabels en leidingen. Fietsers en voetgangers kunnen langs de werkzaamheden.

Op 4 juli is de Broekerhavenweg ter hoogte van nummer 91 afgesloten van 07.00 tot 16.00 uur. Op 5 juli is de Broekerhavenweg ter hoogte van nummer 253 afgesloten van 07.00 tot 16.00 uur. Er vinden werkzaamheden plaats aan kabels en leidingen. Fietsers en voetgangers kunnen langs de werkzaamheden.

Van 8 juli tot en met 23 juli vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats vanaf de Broekerhavenweg 54 tot aan de Florasingel. Het station Bovenkarspel Flora blijft bereikbaar voor fietsers en voetgangers.

Van 8 juli tot en met 24 juli wordt er gewerkt aan de aanleg van een plateau op de Raadhuislaan. Daarom is de Raadhuislaan tussen de Waterweide en de rotonde de Wijzend / Stede Broecweg afgesloten voor het verkeer. Update: deze werkzaamheden worden niet in juli uitgevoerd maar van 19 augustus tot en met 25 augustus.