Duurzaam Bouwloket

Bewoners van gemeente Stede Broec kunnen met al hun vragen over het energiezuinig, comfortabel en het duurzaam maken van hun woning terecht bij het Duurzaam Bouwloket (DBL). Het advies van DBL wordt gefinancierd door de gemeente en wordt daarom gratis en onafhankelijk aangeboden.

Gratis en onafhankelijk advies

DBL heeft bouwkundig adviseurs in dienst die u van A tot Z helpen met al uw vragen. Schroom niet en neem eens contact op om de energiebesparingskansen van uw woning en woonsituatie door te nemen. Van maandag t/m vrijdag zijn de adviseurs beschikbaar van 9.00 tot 17.30 uur.

Online woningscan

Wilt u weten welke energiebesparingskansen er liggen en met welke energiebesparende maatregelen u het beste kunt beginnen? Vul de online woningscan in en ontvang een stappenplan op maat. U hoeft alleen een aantal vragen te beantwoorden over uw woonsituatie en uw woninggegevens in te vullen.

Subsidies en financieringen

Bent u benieuwd welke regelingen u financieel kunnen helpen bij het energiezuinig maken van uw woning. Doe de subsidiecheck via DBL en zie in één oogopslag welke gemeentelijke, provinciale en landelijke regelingen er beschikbaar zijn.

Vind een lokaal betrouwbaar bedrijf

Bent u op zoek naar een lokaal betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van isolerende maatregelen, zonnepanelen, een warmtepomp of andere duurzaamheidsmaatregelen? DBL maakt het voor u inzichtelijk welke bedrijven in uw buurt een betrouwbare diensten kunnen leveren.