Besparen op energiekosten

De prijzen van energie stijgen. Dat kan betekenen dat u flink meer moet betalen voor gas en elektra. Wat kunt u doen om de kosten toch zo laag mogelijk te houden?

De gemeente werkt samen met Gezondverzekerd.nl. Op de vergelijkingssite Goedkope energie geven zij energietips en informatie om uw energiekosten te verlagen. U vind ook informatie over uw energiecontract en of het verstandig is over te stappen naar een andere leverancier.

Energieadvies aan huis inclusief gratis materialen

Woont u in de gemeente Stede Broec en wilt u besparen op uw energierekening? Goed nieuws! De energieadviseurs van Susteen helpen u graag verder met een advies aan huis. U kunt terecht met al uw vragen over energieverbruik. Bovendien kan de adviseur meteen een aantal kleine verbeteringen uitvoeren die helpen om energie te besparen. Het bezoek kost u niets en ook het materiaal krijgt u gratis.

Kijk voor meer informatie op de website van Susteen

Gezondverzekerd.nl – Goedkope energie biedt samen met een aantal energieleveranciers voordeligere energiecontracten. Wie overstapt via Gezondverzekerd.nl krijgt een aantal voordelen:

  • u betaalt geen borg en wordt direct geaccepteerd
  • u ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder, omdat speciale afspraken zijn gemaakt met de energieleveranciers
  • een eventuele overstapboete staat binnen een week op uw rekening
  • altijd groene energie

Overstappen is niet altijd nodig. Heeft u bijvoorbeeld een vast energiecontract? Dan is de kans groot dat overstappen niet voordeliger is. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn.

Meer informatie staat op de website van Gezondverzekerd.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Gezondverzekerd.nl via (085) 303 5389.