Nieuwsoverzicht

College in actie voor molen Ceres

Molen Ceres is in de race voor de Molenprijs 2020 en heeft daar uw stem voor nodig! Donderdag 24 september stond het college op de markt bij het gemeentehuis om stemmen te werven voor de molen.

Gebiedsontwikkeling Florapark / Westeinde-Zuid

De gemeenteraden van zowel Stede Broec als Enkhuizen zijn op 23 september geïnformeerd over de beoogde gebiedsontwikkeling Florapark / Westeinde-Zuid.

Gewijzigde telefonische bereikbaarheid op 2 oktober

Op vrijdag 2 oktober is de gemeente i.v.m. een training van ons Klanten Contact Centrum telefonisch niet bereikbaar via het centrale nummer. Het gemeentehuis is deze dag wel open van 8.30 tot 13.00 uur.

Doe mee met Expeditie Robinson!

Ga jij de uitdaging aan om met een team de expeditie te winnen? In de herfstvakantie kun jij laten zien dat je een echte Robinson bent!

Welzijn Stede Broec biedt online training tegen eenzaamheid

Worstel jij met gevoelens van eenzaamheid en wil je daar graag wat aan doen? Dan is dit een mooi moment om daar mee te beginnen! Via Welzijn Stede Broec kun je de online training ‘meer contact' volgen.

Doe de gratis online training 'Omgaan met dementie'

Vandaag is het wereld Alzheimer Dag. Op deze dag wordt extra aandacht besteed aan dementie. Een ziekte die ook in Stede Broec steeds zichtbaarder wordt.

Toeristische wegwijsbordjes hebben effect

De afgelopen maanden zijn er in de gemeenten Stede Broec en Drechterland 23 wegwijsbordjes geplaatst.

Ben jij benieuwd naar een sport?

Houd je van sporten en/of wil je eens wat nieuws proberen? Doe dan mee met JouwSportPas (JSP) en maak kennis met een (nieuwe) sport! .

Welzijn Stede Broec is op zoek naar een nieuwe naam

Samen met inwoners van de gemeente gaat Welzijn Stede Broec op zoek naar een nieuwe naam.

Steun Molen Ceres met uw stem

De Ceres-molen is in de race voor de Molenprijs 2020. Deze prijs wordt georganiseerd door de BankGiro Loterij en levert de winnende molen € 75.000,- op.
Abonneren op RSS-feed